LorAnn Bakery Emulsion - Maple 118ml

€ 6,29
Op voorraad

De LorAnn Professional Bakery Emulsions onderscheiden zich van geconcentreerde extracten door een rijke, robuuste en langdurige smaak. De emulsies zijn met name geschikt voor gebruik in meer extreme omgevingen, zoals bij verwerking bij hoge temperaturen. Een prima keuze voor alle zelf te maken taarten, bodems, cakes, koekjes, maar ook vullingen, icing en desserts.

Deze Ahornsiroop Emulsie heeft een heerlijke ahornsiroop smaak. Voegt aan je baksels de rijke smaak toe van echte ahornsiroop zonder de extra zoetigheid. Werkt hetzelfde in gebruik als ahornsiroop extract, alleen dan met een beter resultaat!

De emulsies zijn op waterbasis en een goed alcohol vrij alternatief voor de meeste extracten. Door geen alcohol te gebruiken, maar natuurlijke stabilisators en water, kan de emulsie blootgesteld worden aan grote hitte, zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak.

  • Heerlijke smaak.
  • Geen alcohol.
  • Op water basis.
  • Inhoud: 118 ml.

Ingrediënten: water, oplosmiddel: E1520, natuurlijk- en kunstmatig aroma, xanthaangom.